Dec 11
Община Виена спонсорира магистърска програма за медиен мениджмънт PDF Печат Е-поща
Автор: artnovini.com   
Сряда, 08 Юни 2011г. 08:20ч.

Община Виена покрива до 75% от таксата за обучение по програмата IMIM. Снимка: artnovini.comВИЕНА. На 4 октомври към Германския университет за повишаване на квалификацията стартира специализация, спонсорирана от Община Виена, съобщиха от българския офис на ComPRess. Програмата ще приеме 20 перспективни специалисти от областта на медиите, IT и развлекателната индустрия. Учредени са стипендии, които покриват до 75% от таксата за следване и са насочени най-вече към студенти от Източна Европа, но също и към кандидати от цял свят.

Магистърската програма "Мениджмънт на иновациите в международните медии" (Executive Master - International Media Innovation Management (IMIM) се провежда на английски език, без откъсване от основната работа от 2011 до 2013 година в шест едноседмични презентационни модула във Виена, Берлин, Мадрид, Ню Йорк и включва индивидуален езиков тренинг (бизнес английски, испански или немски), блокове eLearning и проектна работа, която се ръководи от преподаватели, но се организира самостоятелно от студентите в малки международни групи. С успешното завършване на програмата студентите получават титлата магистър (Master of Arts).

Таксата за обучението е 20 000 евро годишно (вкл. хотели, материали, транспорт на мястото на обучението), а пътните разходи от местоживеенето до там се поемат от обучаващите се. Стипендиите от Виена покриват до 75% от таксата.

Краен срок за подаване на документи за участие: 15 юли 2011 г. Изборът на кандидатите ще приключи до края на юли, а стартът на програмата е на 4 октомври 2011 г. във Виена.

Повече може да научите на: www.imim-master.com. При интерес за участие се обърнете към организаторите.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Последна промяна от Сряда, 08 Юни 2011г. 08:23ч.
 

КИНО

ЛИТЕРАТУРА

МУЗИКА

ТЕАТЪР

ДРУГИ