Nov 17
Рекордни продажби на „диамантени” билети за концерта на Bon Jovi PDF Печат Е-поща
Автор: artnovini.com   
Четвъртък, 01 Ноември 2012г. 23:36ч.

Bon Jovi на фона на Ню Йорк. Снимка: © „Вирджиния рекърдс”Джон Бон Джоуви заминал спешно от Лондон за Ню Джърси, фондацията му започва безпрецедентна благотворителна кампания.

СОФИЯ. Предварителните продажби на билети за дългоочаквания концерт на американската рок група Bon Jovi в София отбелязаха рекорд в историята на най-голямата билетна компания у нас Eventim.bg. Скоростта на закупуване на билети за концерта на 14 май 2013 г. на Националния стадион „Васил Левски”, задмина дори тази при продажбата на билети за концерта на легендите AC/DC, който се състоя през 2010 г., съобщиха от „Болкан Ентертейнмънт” (Balkan Entertainment Company), организатори на шоуто.

Най-търсени от феновете бяха билетите за т.нар. „Диамантен кръг”, които са в зоната, разположена точно в сърцето на самата сцена. Промоционалните 100 билета с цена от 179 лв. бяха купени само 5 минути след старта на продажбите. Бързо след това се изчерпаха и тези за останалите ценови категории. Малки количества промобилети останаха единствено за зоните Седящи, категория „Сребро” (Seated Silver) и Седящи, категория „Бронз” (Seated Bronze).

Другите две категории, които предизвикаха най-голямо търсене от страна на рок феновете са за зоната Правостоящи пред сцена (Front Of Stage), Седящи, категория „Злато” (Seated Gold) и Седящи, категория „Платина” (Seated Platinum). Това са местата, които осигуряват най-добра гледка към концерта и оттам меломаните могат да изпитат най-пълно удоволствие от шоуто.

Но без значение кой в коя зона ще закупи своя билет, едно е сигурно - на 14 май 2013 г. Националният стадион ще бъде завладян от музиката на една от най-добрите банди в историята на рок музиката, а десетки хиляди гласове ще се слеят в един при изпълненията на It’s My Life, Keep the Faith, Bed of Roses, Always и още много хитове от дискографията на Bon Jovi.

Официално, билетите за мегаконцерта в София, от Bon Jovi: Because We Can - The Tour, ще бъдат пуснати точно в 09.00 ч. на 5 ноември (понеделник) 2012 г. във всички каси от мрежата на Eventim (пълният списък с касите можете да намерите тук).

Схема на Националния стадион „Васил Левски” за концерта на американската банда. Илюстрация: © „Болкан Ентертайнмънт”Цените на билетите са, както следва:

Седящи, категория „Бронз” (Seated Bronze) - 79 лв.
Седящи, категория „Сребро” (Seated Silver) - 89 лв.
Терен (Standing Regular) - 99 лв.
Седящи, категория „Злато” (Seated Gold) - 109 лв.
Седящи, категория „Платина” (Seated Platinum) - 129 лв.
Правостоящи, пред сцена (Standing FOS) - 139 лв.
Диамантен кръг (Diamond circle) - 199 лв.
Седящи ВИП (Seated VIP) - 199 лв.

* * *

Промоутърите на концерта в София съобщиха, че Джон Бон Джоуви (Jon Bon Jovi) е прекъснал визитата си в Лондон и заминал по спешност за Ню Йорк, за да помогне на жертвите от супербурята „Санди”.

Джон Бон Джоуви е известен със своите благотворителни инициативи. Снимка: jonbonjovisoulfoundation.org © Kevin Thomas Garcia Той побързал да се върне при своето семейство и приятели, като прекъснал промоционалната кампания по предстоящото турне на групата. България е една от малкото територии, включени в турнето, за която фронтменът на групата от Ню Джърси успя да даде пълни интервюта.  

След опустошителната буря на Източния бряг на САЩ, тези дни пред Джон Бон Джови нямаше друга възможност освен да прекрати визитата си в Европа и да отлети за Ню Йорк с първия възможен полет, допълват от неговия мениджмънт.

Джон споделил: „Аз наистина трябва да се прибера вкъщи по най-бързия начин, особено след телефонния разговор със съпругата ми и децата, които са блокирани в Ню Йорк. Трябва да съм там с моите хора сега. Безкрайно съм благодарен за това, че семейството ми е живо и здраво. Няма електричество, вода, опустошението е наистина огромно. Президентът е в моя роден град Ню Джърси, заради огромните щети. Истински Армагедон. Там където с децата ходим на сърф в момента къщите са сринати до основи.”

Любимият син на Ню Джърси - Джон се прибира в къщи, за да се включи активно в разчистването на града и основно за мобилизирането на собствения му благотворителен ресторант, допълват от екипа му. Той иска да участва в безпрецедентната акция по оказване на подкрепа на хората останали без дом след разрушенията. Неговата The Jon Bon Jovi Soul Foundation вече помага с изхранването на жертвите на ужасната буря, заличила по-голямата част от къщите в района.

„Аз много държа на фондацията си и на ресторанта Soul Kitchen, на който много хора разчитат за своята прехрана. Трябва да се върна, за да намеря начин той да заработи отново, да подсигуря генератори и изобщо да го съживя. В нашия град ние се грижим един за друг”, казва развълнуваният Джон.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Последна промяна от Четвъртък, 01 Ноември 2012г. 23:48ч.
 

КИНО

ЛИТЕРАТУРА

МУЗИКА

ТЕАТЪР

ДРУГИ