Nov 17
Благотворителна изложба на „Шипка” 6 ще набира средства за болни деца PDF Печат Е-поща
Автор: artnovini.com   
Четвъртък, 26 Март 2015г. 22:44ч.

В галерията на СБХ на „Шипка” 6 (III етаж), от 27 до 30 март, ще бъдат изложени пейзажи и натюрморти с цветя. Средствата, събрани от тяхната продажба, ще подпомогнат деца, страдащи от церебрална парализа и епилепсия. Снимка: © artnovini.com СОФИЯ. Благотворителна изложба с цел набиране на средства за деца, болни от церебрална парализа и епилепсия, организира Съюзът на българските художници (СБХ) по идея и с участието на художничката Роза Енгибарова, която всяка година предоставя свои творби за различни добротворни каузи. Експозицията ще бъде открита на 27 март, в 18.00 ч., на третия етаж в галерията на ул. „Шипка” 6, и ще продължи до 30 март.

СБХ осигурява изложбено пространство, а в изложбата ще участват художници, които са готови да предоставят безвъзмездно своите творби, с цел набиране на средства за нуждаещите се, съобщават организаторите.

Почитателите на изобразителното изкуство ще могат да попълнят своите колекции с живописни творби - пейзажи и натюрморти с цветя, изпълнени в маслени бои и акварел. Цените ще бъдат минимални, за да може изложбата да изпълни своята мисия, казват от СБХ и приканват всички, които са съпричастни към страданията на децата да посетят изложбата и при възможност да се включат в набирането на средства.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Последна промяна от Четвъртък, 26 Март 2015г. 22:53ч.
 

КИНО

ЛИТЕРАТУРА

МУЗИКА

ТЕАТЪР

ДРУГИ